De Activiteitencommissie (AC)

 

Gedurende het hele schooljaar vinden er verschillende activiteiten op school plaats, zoals het Sinterklaasfeest, het kleuterfeest en de sportdag.

De activiteitencommissie is een groep mensen die bestaat uit 3 leerkrachten en een aantal creatieve ouders die helpen bij de organisatie van deze activiteiten.

Zij zorgen er bijv. voor dat de activiteit die op de agenda staat vloeiend verloopt en bereiden dit samen voor.

Ze komen af en toe samen en hebben nauw contact met de school en zijn het aanspreekpunt voor als er vragen zijn. Maar deze groep mensen kan het niet helemaal alleen. Om een activiteit soepel te laten verlopen, is er meer hulp nodig. Het is fijn als er meerdere ouders bij betrokken zijn, zodat de taken goed kunnen worden verdeeld en de kinderen een gezellige tijd hebben. Er zijn verschillende groepen waarin u zou kunnen meedenken met elk hun eigen activiteiten, bijv: schoolontbijt, schoolreisje, fotograaf, sport, hulp bij Christelijke feesten e.d., projectweek, Sinterklaas, kleuterfeest, raamschilderingen, Koningsdag, toneel, het goede doel en de avondvierdaagse. Bent u enthousiast geworden en lijkt het u leuk om deel te nemen aan de activiteitencommissie en de leiding op u te nemen voor één of meerdere groepen of lijkt het u leuk om mee te helpen in een groep? U kunt het aangeven op de ouderhulplijst of contact opnemen met de school.